Ogre
13 oC

Ceturtdiena, 28. marts

Šodien vārda dienu svin
Ginta, Gunda, Gunta

Nobalso par skaistāko eglīti!

Egļu stāsts Ogres novadā 2020 Foto: V.Stāvusis6. janvārī, Zvaigznes dienā parasti noņem Ziemassvētku rotājumus un eglītes, taču Ogres novadā “Egļu stāsts” turpinās. Ogres novada iedzīvotāji, iestādes un uzņēmumi dažādās vietās pilsētās un visa novada teritorijā ir izdekorējuši vairāk kā 80 egles. Visas egles atzīmētas kartē, kas atrodama mājaslapā www.visitogre.  

Lejuplādēt kartes:

OgreIkšķile

      ĶegumsLielvārde

     Ogres novads

 

Eglītes būs izgreznotas līdz pat janvāra beigām, tāpēc aicinām apskatīt eglītes ne tikai Ogrē, bet visa plašā novada teritorijā. Tas ir lielisks veids, kā iepazīt jauno novadu un apskatīt arī eņģeļus, kas uzstādīti pie baznīcām Ogres novadā.

Pie izrotātajām eglītēm ir numurs un informācija par to, kas izdaiļojis eglīti, kā arī kvadrātkods, kuru noskenējot var piekļūt balsošanas anketai. Tā pieejama arī šeit: https://ej.uz/egļustāsts

Tikai apskatot eglītes klātienē, redzams, ka daļa akcijas “Egļu stāsts” dalībnieku īpaši pacentušies un izgatavojuši savai organizācijai raksturīgus interesantus rotājumus, tāpēc apciemo eglītes un nobalso par tavuprāt visskaistāko!

Fotogalerija apskatāma Visit Ogre Facebook lapā: