Ogre
8 oC

Piektdiena, 29. marts

Šodien vārda dienu svin
Agija, Aldonis

INTARS BUSULIS UN ABONEMENTA ORĶESTRIS

22. jūlijā plkst. 20.00 IKŠĶILES, BRĪVDABAS estrādē notiks INTARA BUSUĻA un ABONEMENTA ORĶESTRA koncerts.
Koncertā skanēs klausītāju iemīļotās dziesmas no Intara Busuļa repertuāra.
Kopš pirmās atpazīstamības Intars Busulis piesaistījis publikas uzmanību ar profesionalitāti, enerģiju, asprātību un to, ko sauc par savas auditorijas jutību – prasmi just savu klausītāju un viņu trāpīgi uzrunāt. Tieši tāpēc Intaru kā savējo uztver gan mazo provinces koncertvietu apmeklētājs, gan izlepušais lielpilsētas spožo zāļu skatītājs.
Intars Busulis bez pārspīlējuma saucams par vienu no Latvijas fenomeniem, kas, pateicoties savai harizmai, spējis saliedēt ļoti plašu auditoriju.
Vienlaikus ļoti būtiski pieminēt Busuļa muzikālo komandu. Un lai arī tiek apgalvots, ka arī viens ir cīnītājs, bez meistarīgā un talantīgā “Abonementa orķestra”, kura kodols ir pianists un komponists Kārlis Lācis, grūti iedomāties Intara Busuļa fenomenu tādā apjomā, kādā mēs to esam paraduši piedzīvot vai katrā koncertā. Turklāt cits apgalvojums uzstāj, ka solistam atrast savu komponistu ir vismaz puse panākumu. Intara Busuļa un Kārļa Lāča radošais tandēms apliecina, ka vismaz šajā gadījumā apgalvojuma autors nekļūdās.
Abonementa orķestris - Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Karīna Tropa, Vineta Elksne, Alise Kante-Onzule.
Pirmās 300 biļetes par īpašo cenu - 15Eur, vēlāk dārgāk.
Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.
Ieeja pasākumā no 19:00, koncerta sākums 20:00