Ogre
16 oC

Svētdiena, 5. maijs

Šodien vārda dienu svin
Ģederts, Ģirts

Ogrē pieejama vides orientēšanās spēle ģimenēm

orientēšanās spēle OgrēJanvāra sākumā pieejama vides interaktīvā orientēšanās spēlē ģimenēm ar bērniem, kā arī draugu grupām. Tā ļauj izstaigāt Ogri, izbaudīt svētku noskaņu un izaicināt sevi. Spēles tematiskais saturs ir par un ap Ziemassvētkiem. To var izspēlēt jebkurā sev vēlamā dienā un laikā.  Spēle pieejama līdz 13.01.2024. plkst. 21:00. 

Spēles starts no jebkuras vietas Ogrē.

Spēlē ir aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem un jebkurš interesents, kas var izveidot komandu 2-5 dalībnieku sastāvā. 

Dalības maksa komandai: EUR 10,00.

Kas jādara?

  • piesaki savu komandu online, aizpildot pieteikuma anketu: https://ieej.lv/CfbY7 (saiti meklē pie profila).
  • apmaksā dalības maksu; 
  • saņem spēles instrukciju, paroli un dodies piedzīvojumā! 

Spēles mērķis ir pēc iespējas īsākā laika posmā iegūt pēc iespējas vairāk punktus. Lai piedalītos orientēšanās spēlē, ir nepieciešams viedtālrunis (ar interneta pieslēgumu), kurā būs jāielādē spēles aplikācija. Noderēs arī power banka. Spēles laikā caur aplikāciju būs jāapmeklē norādītie punkti, jāveic dažādi uzdevumi, kur nāksies pielietot gan zināšanas, gan attapību un veiklību, kā arī komunikācijas un sadarbības prasmes. Spēles ilgums līdz 2,5h. Par katru uzdevumu komanda saņems noteiktu punktu skaitu, bet par īpašu izdomu un radošumu -  papildus punktus.

Pirmās 3 rezultatīvākās komandas saņems balvas no Fazer Latvija, Ostreet, Ezītis miglā un 3Deality. Spēles rezultāti tiks publicēti “Talantu kalve” sociālajos kontos 2024.gada 15.janvārī. 

 

Spēli nodrošina Ogres jauniešu iniciatīvas biedrība “Talantu kalve”. 

Tālrunis uzziņām: 29468386.

 Nāc, piedalies! Būs aizraujoša diena!