Ogre
11 oC

Ceturtdiena, 2. maijs

Šodien vārda dienu svin
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Apmeklē atvērto durvju dienas Ogres novada uzņēmumos

Šogad Ogres novada “Uzņēmēju dienas” notiks trīs dienas - no 27. līdz 29. oktobrim. Pasākumā savu dalību ir pieteikuši 19 uzņēmēji. "Uzņēmēju dienas" tiek organizētas, lai atbalstītu Ogres novada uzņēmējus un veicinātu uzņēmējdarbības nozares iepazīšanu un attīstību novadā. Uzņēmēju dienās būs iespēja iepazīties ar Ogres novada uzņēmumu darbību, ieskatīties uzņēmumu ikdienā vai iegādāties produkciju vai pakalpojumu ar īpašām atlaidēm.

Ieplāno brīvdienas izzinošā braucienā pie novada uzņēmējiem! Iepazīsti piparkūku, siera, vīna, medus, dabīgo paipala olu majonēzes ražošanas procesu, piedalies ekskursijās ar interesantiem stāstījumiem, meistarklasēs un degustācijās, uzzini kā top koka karkasa mājas, elektronika, jumta kāpnes un dārza preces! Arī ģimenēm ar bērniem būs īpaši piedāvājumi.

Uzņēmējus var apmeklēt individuāli, kā arī, iepriekš piesakoties, var izmantot Ogres novada pašvaldības transportu, lai dotos pie uzņēmējiem grupas braucienos.

 

Piektdien, 27.10. būs iespēja apmeklēt SIA BeeBox, Baskāju taka Tīnūžos, Sierštelles ražotni Ikškilē, SIA Grīdas Lielvārdē un Silver Standard Houses Birzgalē. Brauciena laiks plānots plkst. 9.00~17.00.

Sestdien, 28.10. varēs viesoties Biedrībā “Sniega suņi”, SIA “Izaugsmes Spots”, SIA “tiptip.lv”, Lapsu Mājas siers. Brauciena laiks - plkst. 10.00-15.30.

Svētdien, 29.10. apmeklēsim VSL Pārtikas Grupa, IK “Ķeipenieši”, Krapes muižas ūdensdzirnavas, SIA “LAUSKIS”, SIA “Lūšu Drava”. Brauciena laiks paredzēts plkst. 9.00~17.00

 

Visi braucieni plānoti no Ogres. Transports tiek nodrošināts bez maksas, taču brauciena dalībniekiem jārēķinās ar ieejas vai ekskursijas maksu pie uzņēmējiem.

Lai dotos grupas braucienā/os, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot pieteikšanās anketu – vai piesakoties par tālruni 20218049 (Nauris).

27.10.2023 - Šeit.

28.10.2023 - Šeit.

29.10.2023 - Šeit.

 

INDIVIDUĀLAJIEM APMEKLĒTĀJIEM LŪGUMS PIRMS APMEKLĒJUMA SAZINĀTIES AR UZŅĒMUMU UN PIETEIKT SAVU APMEKLĒJUMU IEPRIEKŠ – ZVANOT UZ NORĀDĪTO TĀLRUNI, LAI UZŅĒMĒJI VAR PLĀNOT APMEKLĒTĀJU PLŪSMU!

Visiem, kas dosies atsevišķi, lūdzam ņemt vērā, ka pie atsevišķiem uzņēmējiem ir paredzēta dalības maksa!

Karti, ar uzņēmējiem, kas piedalās “Uzņēmēju dienās”, skatīt šeit.

 

Uzņēmēju saraksts:

 1. Sniega suņi

Būs iespēja iegūt informāciju par kamanu sportu un aprīkojumu, iegādāties produkciju - suņu vilnas izstrādājumus (cimdus, cepures, šalles, suņu aksesuārus), kopšanas līdzekļus.

Kontakti: 26532851

Adrese: Brīvības iela 39, Ogre, Ogres pilsēta, Ogres novads ( ieeja no pagalma puses).

 2. SILVER Standard Houses

Piedāvā ekskursiju koka karkasa un jumtu kopņu ražotnē ar stāstu par Silver Standard Houses (kas esam, kā top koka karkasa mājas, jumta kāpnes un dārza preces). Visi, kas atbrauks tiks pie kupona ar kuru varēs iegādāties uzņēmuma ražotās dārza preces ar 50% atlaidi. Kupons būs derīgs 1 mēnesi pēc uzņēmēju dienām.

Kontakti: 22029809

Adrese: Liepu iela 5, Birzgale, Birzgales pagasts, Ogres novads

 3. Krapes muižas ūdensdzirnavas

Piedāvā stāstījumu ar ieskatu Krapes muižas un Krapes dzirnavu vēsturē. Iespēja ieskatīties

sāls SPA procedūru aizkulisēs, ārstniecības pļavu augu eliksīru gatavās produkcijas iegādi.

Kontakti: 28325370

Adrese: “Ūdensdzirnavas”, Krapes pagasts, Ogres novads

 4. Vīna darītava LAUSKIS

Piedāvā ekskursiju vīna ražošanas pasaulē un degustācijas. Iespēja apskatīt ražotni un Krapes Muižas parku.

Kontakti: 26052137

Adrese: “Lauski”, Krapesmuiža, Lēdmanes pagasts, Ogres novads

Maksa: 7EUR/persona

 5. SIA Grīdas – Grīdas

SIA Grīdas-Grīdas", sniedz klientiem parketa un dēļu grīdas atjaunošanas pakalpojumu, kas ietver koka grīdas virskārtas slīpēšanu, pulēšanu un apstrādi ar eļļu vai laku, pēc klienta izvēles. Ieklājam arī jaunas parketa grīdas un piedāvājam iegādei dažādus parketa veidus. Mūsu jaunatklātajā salonveikalā Lielvārdē ir iespēja arī iznomāt atbilstošo tehniku grīdas atjaunošanai un iegādāties augstas kvalitātes materiālus, lai nodrošinātu grīdu teicamā stāvoklī arī pēc daudziem gadiem.

Īpašais piedāvājums visiem, kas apmeklēs uzņēmumu klātienē no 27. līdz 29.oktobrim: visai produkcijai, tehnikas nomai un pakalpojuma pieteikšanai -20% atlaide.

Ciemiņiem stāstīsim par koka grīdu veidiem, to atjaunošanu un profilaktisko kopšanu, lai paildzinātu grīdas lietošanas ilgumu un tās teicamo izskatu.

Kontakti: 26391977

Adrese: Lāčplēša iela 20, Lielvārde, Lielvārdes pilsēta, Ogres novads

 6. SIA “IZAUGSME SPOTS”

10.00 – 12.00 “Klucīšu fabrika”

Mērķauditorija – no 4 gadiem līdz …….gadiem.

Darbošanās veids - gan individuāli, gan grupā.

Darbošanās - veido no ģipša masas Lego klucīšus, nokrāso sev vēlamās krāsās.

Pašu darināto klucīšu komplekts ceļos līdzi uz mājām.

12.00 – 14.00 “Lego meistari Ogrē”

Mērķauditorija – no 4 gadiem līdz …….gadiem.

Darbošanās veids - gan individuāli, gan grupā.

Darbošanās - Torņu būvēšanas konkurss.

Bērni ( 4 gadi – 13 gadi) – 1h laikā uzbūvē visaugstāko torni.

Jaunieši, pieaugušie, ģimenes, kolektīvi(14 - …..gadi) – izveido skici un pēc skices no Lego kauliņiem būvē skaistāko, interesantāko un augstāko torni.

14.00 – 16.00 “Izlaušanās no skolas”

Mērķauditorija – no 4 gadiem līdz …….gadiem.

Darbošanās veids - gan individuāli, gan grupā.

Darbošanās – Izlaušanās spēle, kurā 1 h laikā ir jāatrod pavedieni un jāizpilda dažādi 5 uzdevumi, lai atklātu spēles lielāko mīklu.

Ir padomāts arī par mazākajiem bērniem. Viņi varēs brīvi darboties ar Lego klučiem (lielākiem).

Kontakti: 26334579

Adrese: Brīvības iela 12, 2.stāvs, Ogre, LV-5001

 7. VSL Pārtikas Grupa SIA

Piedāvā iespēju iepazīties ar ražoto produkciju (klasiskās kulinārijas gardumus, dabīgo paipalu olu majonēzi) un aktivitātēm pārtikas jomā, kā arī degustāciju, iegādāties preces Pop Up ražotnes veikaliņā.

27.10. – no 10.00-16.00 produkcijas degustācija, uzņēmuma prezentācija, Pop Up veikaliņš, iespējā iegādāties produkciju par ražotāja cenām

28.10. – no 10.00-16.00 aicinām ģimenes ar bērniem uz rodošām meistarklasēm un garšas pasaules iepazīšanu, kā arī produkcijas degustācija, Pop Up veikaliņš, iespējā iegādāties produkciju par ražotāja cenām.

29.10. – no 10.00-14.00 izglītojošais rīts par inovatīvām tehnoloģijām un tās demonstrējums, izgaršojot radīto, kā arī produkcijas degustācija, Pop Up veikaliņš, iespējā iegādāties produkciju par ražotāja cenām.

Kontakti: 26367530

Adrese: Steigu iela 42A, Ogresgals, Ogresgala pagasts, Ogres novads

 8. Baskāju taka Tīnūžos

Meistarklase par galdu klāšanas kultūru un galda etiķeti, ko vadīs Eiropas protokola un etiķetes pasniedzēja un vīnzine. Bonusā sildošā Ungāru zupa.

Kontakti: 28882777

Adrese: Bajāri 1, Tīnūžu pagasts, Ogres novads

Maksa: 4 EUR/persona.

 9. “Sierštelle” ražotne Ikšķilē

Iespēja ielūkoties siera ražošanā un nogaršot siera sūkalas, sieru degustācija.

Sierštelles sieru iegāde visplašākajā piedāvājumā Latvijā ar atlaidēm.

Kontakti: 29142002

Adrese: “Dāles”, Ikšķile, Ogres novads

 10. Tiptip.lv

Latvijā radīts tiešsaites veikals, kura mērķis ir palīdzēt senioriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām realizēt savu produkciju internetā. Apmeklētājiem būs iespējams iepazīties ar tiptip.lv produkciju veikaliņā vai sociālās uzņēmējdarbības principiem (ja zināms precīzs viesošanās laiks, varam organizēt arī iespēju satikt kādu no autoriem (~10-30 min.).

Kartiņu veidošanas meistarklase ar kādu no tiptip rokdarbniecēm (~60 min.).

Kontakti: 25767747

Adrese: Ogre, Mālkalnes prospekts 30, 1.stāvs

 11. Lapsu mājas siers

Piedāvā ekskursiju siera tapšanas procesā un degustāciju.

Kontakti: 29190193, 26838017

Adrese: Ogres iela 4, Ogre

 12. Lūšu Drava

Ar iepriekšēju pierakstu nodrošina ekskursijas. Piedāvā dažādus medus maisījumus. Var iemēģināt roku Disku golfa spēlē.

Kontakti: 26353518

Adrese: ”Stropēni”, Lielvārdes pagasts, Ogres novads

 13. Bee Box

Viesojoties pie Bee Box, būs iespējams apskatīt bišu dravu, iepazīties ar Bee Box ražotajiem produktiem, medus degustācija un 10% atlaide, iegādājoties Bee Box ražoto produkciju.

Kontakti: 27008855

Adrese: Mednieku iela 4, Ciemupe, Ogres novads

 14. Ķeipenes piparkūku studija

Uzņēmums ir pazīstams ar gardajiem mākslas darbiem – piparkūkām, kuras veidotas jebkurai gaumei, gan lielajiem, gan mazajiem un cilvēkiem ar labu humora izjūtu.

Uzņēmēju dienās tiks novadīta ekskursija piparkūku pasaulē un iespēja iegādāties gardo produkciju.

Kontakti: 22002115

Adrese: Kalnāji, Akas iela, Ķeipene, Ķeipenes pagasts, Ogres novads

 15. Kafejnīca “Policijas akadēmija’98” un restorāns “SierŠtelle studio”

Kafejnīcā pieejams īpašs konditorejas un kulinārijas sortiments, kas gatavots no SierŠtelles siera un citi garšīgi pārsteigumi.

Restorānā “SierŠtelle studio” būs iespēja izvēlēties ēdienus ne tikai no ikdienas ēdienkartes, bet arī baudīt speciālo uzņēmuma dienu piedāvājumu.

Adrese: Brīvības iela 12, Ogre

 16. Bērnu izklaides centrs “Džungļu parks”

Bērnu izklaides centrs „Džungļu parks” ir vieta, kur bērniem atpūsties no saviem ikdienas pienākumiem, veidot jaunu draudzību, attīstīt fiziskās spējas un, protams, svinēt krāšņus svētkus. Adrese: Mālkalnes prospekts 1, 3. stāvs, Ogre

Kontakti: 20071677

 17. SIA “Amber cosmetics” (Vegan Fox Cosmetics) Iespēja iegādāties produkciju internetveikalā ar 30% atlaidi – https://vegan-fox.com/

 18. Optikas salons METROPOLE, Ogre

Iespēja iegādāties brilles un aksesuārus ar 30% atlaidi. Ļaujies nesteidzīgai preces izvēlei pie bezmaksas kafijas tases.

Kontakti: 29459775

Adrese: Mednieku iela 21/23, Ogre

 19. Evi Birojs

Iespēja iegādāties datorpreces, elektropreces ar 10% atlaidi.

Kontakti: 20150268

Adrese: Skolas iela 18, Ogre