Ogre
7 oC

Sestdiena, 20. aprīlis

Šodien vārda dienu svin
Mirta, Ziedīte

Piesakies velobraucienam Ogre–Ķegums–Ogre!

Velobrauciens Ogre-Ķegums 23.07.2022.Sestdien, 23. jūlijā Ogres novada Tūrisma informācijas centrs organizē izklaidējošu velobraucienu no Ogres uz Ķegumu un atpakaļ. Kopējais apļveida maršruta garums ir ~35 km garš. Organizētais velobrauciens ir lieliska iespēja aktīvi pavadīt laiku un apmeklēt vairākus tūrisma objektus viena brauciena laikā.

Maršruts pārsvarā vedīs pa asfaltētiem un grants ceļiem cauri Ogrei, Ogresgalam, Ķegumam un Ciemupei. Maršruts plānots vidēji grūts, tas nav piemērots maziem bērniem. Velobrauciena laikā būs iespēja baudīt skaistas pilsētvides un dabas ainavas, kā arī viesoties pie Ogres novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem. Viena daļa maršruta ies pa Camino jeb Sv. Jēkaba ceļa posmu gar Daugavu.

Pieteikšanās līdz 21. jūlijam: ŠEIT

Vietu skaits ierobežots!

Velobrauciena sākums – plkst. 10, pie Ogres novada Tūrisma informācijas centra, Brīvības ielā 18. Automašīnu var atstāt bezmaksas stāvvietā pie Ogres stacijas. Ja tev nav sava velosipēda, aicinām savlaicīgi sazināties ar uzņēmumu “VeloOgre” pa tālr. 26 460 061. Velonoma atrodas mazliet ārpus pilsētas centra – Daugavpils ielā 74, apmēram 15 minūšu brauciena attālumā no  velobrauciena starta vietas.

Dalība velobraucienā – bez maksas! Līdzi jāņem dzeramais un uzkodas pusdienu pauzei. Atgriešanās starta vietā paredzēta ~ plkst. 18.