Ogre
11 oC

Ceturtdiena, 28. marts

Šodien vārda dienu svin
Ginta, Gunda, Gunta

Tūrisma informācijas tirgus nākamgad norisināsies Ogrē

Tūrisma informācijas tirgus nākamgad norisināsies OgrēAizvadītajās brīvdienās Ogres novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) pārstāvēja novada piedāvājumu VII Tūrisma informācijas tirgū, kas norisinājās Kurzemes sirdī - Kuldīgā. Ogres novada tūrisma informācijas stendā varēja ne tikai iegūt informāciju par atpūtas iespējām, bet arī „apceļot” Ogres novadu ar virtuālo briļļu palīdzību.

Bērni varēja samīļot un pabarot „Trušu karalistes” iemītniekus, savukārt drosmīgākajiem tirgus dalībniekiem bija iespēja izmēģināt lāzertagu, ko uz Kuldīgu bija atvedis tūrisma pakalpojumu sniedzējs no Lēdmanes pagasta – biedrība „Aktīvās atpūtas centrs jauniešiem”.

Kuldīgā norisinājās izloze, kuras rezultātā tika noteikts, ka nākamais tūrisma informācijas tirgus notiks Ogrē! Ogres novada TIC saņēma ceļojošo balvu Latvijas kontūras veidolā ar atzīmētām pilsētām, kurās līdz šim norisinājies tūrisma informācijas tirgus. Līdz ar balvu uzvarētājiem tiek piešķirts pasākuma organizatoru tituls un rūpes par veiksmīgu pasākuma norisi.

Tūrisma informācijas tirgus nākamgad norisināsies OgrēPasākums tradicionāli norisinās vasaras sākumā, iesākoties aktīvākai ceļošanas sezonai. Tajā piedalās Latvijas tūrisma informācijas centri, lai popularizētu vietējo tūrisma piedāvājumu. Nākamgad Ogrē tūrisma informācijas tirgu plānots organizēt „Ģimenes dienas” ietvaros, kuplinot pasākumu ar tūrisma informācijas piedāvājumu un aktivitātēm no visas Latvijas.

Tūrisma informācijas tirgus ietvaros parasti notiek arī TIC darbinieku pieredzes apmaiņas brauciens, lai iepazītu vietējo tūrisma piedāvājumu. Tūrisma informācijas tirgu organizē Latvijas tūrisma informācijas organizāciju asociācija „LATTŪRINFO” sadarbībā ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamentu un vietējo tūrisma informācijas centru.

Uz tikšanos VIII Tūrisma informācijas tirgū Ogrē!

Trušu karaliste Kuldīgā - Foto: Lauris Hercenbergs  Trušu karaliste tūrisma informācijas tirgū. Foto: Lauris Hercenbergs