Ogre
-1 oC

Piektdiena, 19. aprīlis

Šodien vārda dienu svin
Vēsma, Fanija

Egles iedegšanas svētki Ogres novadā

Ziemassvētku egles iedegšana 2022 OgrēPirmajā Adventes svētdienā, 27. novembrī plkst. 16.00, Ikšķilē, Centra laukumā norisināsies svētku egles iedegšana. Uzstāsies Ikšķiles tautas nama bērnu popgrupa “Puķuzirnis” un Tīnūžu tautas nama bērnu vokālais ansamblis “TĪ Mažors”. Ieeja bez maksas. 
Plkst. 16.30 Ogrē, Pilsētas skvērā spoži iemirdzēsies Ziemassvētku eglīte. Gaidot egles iedegšanu, plkst. 16.00 aicinām uz izrādi bērniem ''Čučumuižas Ziemassvētku pasaka". Savukārt pēc tam rotaļas ar Čučumuižas rūķiem un Ziemassvētku vecīti.
Plkst. 17.00 tiekamies Lielvārdē, Rembates parkā uz Spīdalas saliņas. Kopā ar grupu "Eridan" iedegsim svētku rotu. No plkst. 16.00 darbosies Rūķu pasts, kur būs iespēja atstāt savu veidoto apsveikumu. Neaizmirsti otrā pusē uzrakstīt savu vārdu un kontaktinformāciju. Ieeja pasākumā bez maksas.
Ziemassvētku eglītes svētki Ķegumā sāksies plkst. 15:30 Ķeguma Tautas namā ar komēdiju ģimenei “Circenīša Ziemassvētki”. Ieejas maksa: EUR 3. Plkst. 17.00 Ķeguma Tautas namā - Ziemassvētku radošā darbnīca kopā ar rūķiem. Plkst. 18.00 Ķeguma parkā tiks iedegtas gaismiņas Ziemassvētku eglītē kopā ar lieliskajiem Ķepu patruļas varoņiem.  
No 27. novembra līdz 15. decembrim pie Ķeguma pilsētas eglītes darbosies Ziemassvētku pastkastīte. Ja vēlies nosūtīt Ziemassvētku vecītim vēstuli un saņemt atbildi, tad uzraksti vēstulīti.  Atceries norādīt pareizi savu adresi, vārdu un uzvārdu. Sīkāka informācija pa tālruni 22010300 (Dace).
Svētku egles iedegšana Tomē - bijušās Tomes pamatskolas dārzā un Tomes Tautas nama parkā 27. decembrī plkst. 16.00. Tikšanās un saruna ar mācītāju J. Moricu. Cienastā karsts dzēriens no “Garšu sētas”.  
Plkst. 18.00, svinot pirmo adventi, tiks iedegtas svētku lampiņas Rembates pagasta Ziemassvētku eglītē. Rembates Tautas nama telpās darbosies radošās darbnīcas apsveikuma kartiņu izgatavošanā. Labam noskaņojumam un sirds siltumam būs iespēja cienāties ar siltu tēju un gardu piparkūku. Sīkāka informācija, zvanot 27884206 (Liene).
Informējam, ka pasākuma laikā var notikt fotografēšana un filmēšana un iegūtie attēli var tikt ievietoti pašvaldības ikmēneša izdevumā, mājaslapā, sociālajos tīklos. Apmeklējot pasākumus, Jūs piekrītat, ka varat tikt fotografēts un filmēts; fotogrāfijas ar Jūsu attēlu var tikt ievietotas pašvaldības ikmēneša izdevumā, mājaslapā, sociālajos tīklos.